Купувам сребро за материал
Публикувано 03 януари 2010 - 11:46
Публикувано 03 януари 2010 - 12:31
http://auction.bg/item.php?id=297371
Публикувано 03 януари 2010 - 07:30
Каква е твоята цена назови коко ти е максимума !Благодаря !!! И все пак мен ме интересува по-ниска цена,на тази купувам като я закъсам много,имайте в предвид подготвям се за изложба и ще ми трябва няколко килограма в рамките на два три месеца,интересува ме по-ниска цена
Публикувано 11 януари 2010 - 08:38
Колега Кас стига с тия дететинщини цената му е, струва еди колко си, ти купуваш ли на 80 ст, ако кажеш да мога да те зария с каквото искаш сребро на тази цена монетно, рафинирано на кюлчета, контакторно пъпки, рафинирано на гранули, каквото ти душа иска, престанете с тия експертни съвети без покритие, в една друга тема пък пендара на Франц Йосиф струваше 800 лв, слезте малко на земята, ако не сте имали търговски отношения в тоя бранш земете поразпитайте от някого.като стане банка и го продава със сертификат - да иска цена
така гранули сребро смесени с други гранули??? пазара на черно винаги е по-ефтин
1000 пробаняма, даже със знак химически чист
Публикувано 11 януари 2010 - 12:31
Колега Ivanov, попитах в коя банка е по-евтино, защото обикновено става дума за кюлчета в банките и ако са по-евтини от 0.80/грам бих си купил малко. А вие, като експерт, по колко го продавате - пишете да се знае.Колега Кас стига с тия дететинщини цената му е, струва еди колко си, ти купуваш ли на 80 ст, ако кажеш да мога да те зария с каквото искаш сребро на тази цена монетно, рафинирано на кюлчета, контакторно пъпки, рафинирано на гранули, каквото ти душа иска, престанете с тия експертни съвети без покритие, в една друга тема пък пендара на Франц Йосиф струваше 800 лв, слезте малко на земята, ако не сте имали търговски отношения в тоя бранш земете поразпитайте от някого.
Публикувано 11 януари 2010 - 07:07
Продавам го на борсовата цена за деня, но това не става тук а на Алтън пазар в Истанбул.Колега Ivanov, попитах в коя банка е по-евтино, защото обикновено става дума за кюлчета в банките и ако са по-евтини от 0.80/грам бих си купил малко. А вие, като експерт, по колко го продавате - пишете да се знае.
Публикувано 11 януари 2010 - 10:20
От последните 15 поста нямаше адски никакъв смисъм, за никой...абсолютно честно! Цената била 80, не била 60, била 75 и какво ли още не....Еми в крайна сметка който продава да си пусне една тема продавам на толкова и готово
За Франц , ясно се видя че беше грешка, няма смисъл да спорим нормалната му цена е около 500-600 лв и това си е, той само за материал ставаше.И сега да няма въпроси, "Ти на 600 купуваш ли го?", еми не му е 350 лв, цената, тва си е ясно, не е и 800!!
Все пак форума е за лаф, не за да спорим кой на колко бил купувал или да се караме...
И аз в един друг форум чета за цена на "Мартина" 900 лв, като струва 450-550, ама не казвам нищо нали?
Публикувано 12 януари 2010 - 07:44
За пендара никой не спори аз още в събота сутринта го купихЕм у най-скоро време май-май наистина ще ви трия.......Базикам се, спама не е бил забранен никога, ама тая тема стана, като в някаква приказка..и то бая объркана.
От последните 15 поста нямаше адски никакъв смисъм, за никой...абсолютно честно! Цената била 80, не била 60, била 75 и какво ли още не....Еми в крайна сметка който продава да си пусне една тема продавам на толкова и готово
За Франц , ясно се видя че беше грешка, няма смисъл да спорим нормалната му цена е около 500-600 лв и това си е, той само за материал ставаше.И сега да няма въпроси, "Ти на 600 купуваш ли го?", еми не му е 350 лв, цената, тва си е ясно, не е и 800!!
Все пак форума е за лаф, не за да спорим кой на колко бил купувал или да се караме...
И аз в един друг форум чета за цена на "Мартина" 900 лв, като струва 450-550, ама не казвам нищо нали?
Нов Отговор
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни