Изтекъл ми е бана. Не помня да съм бил банван във форума, май ми е за пръв път, просто гледам да спазвам правилата.
Смятам, че беше нечестен моя бан, най-малкото защото е в резулат на поведението на обичайния форумен боклук, а не е като да бях нарушил правилата по какъвто и да е начин преди това. Но това е решение на Roca и правилно или лошо го приемам.
А ситуацията е ужасно безумна - пиша аз абсолютно неконфликтен пост, в който няма даже и сянка за нападка към някой или въобще каквато и да е форма на негативизъм, по тема в която имам задълбочени познания и нямам против да ги споделя и се включва дежурния олифогрен, който в типичния си селски стил ми пише "пълни глупости". Само дето на мен ми е писнало от глупаци и май напоследък отказвам да се съобразявам с тях. Съответно му тегля една, защото освен нещастното си заяждане тоя пише и глупави и неверни неща. Това е така просто защото е тъп.
Обаче съм наказан с едноседмичен бан за неспазване на правилата. Аз си признавам, че не съм чел, но гарантирано съм ги нарушил с груби обиди към потребител на форума. И ето тука е проблема - аз не искам да съм потребител във форум, в който може да има човек, който се държи по подобен начин и това е ОК и продължава с години.
Щото между другото въпростното мишенце споменава често моя форум, взех, че проверих и той бил и там потребител, но не се държи по същия начин. Тоест може да се държи и като нормален човек и това зависи само от средата.
Предполагам, че Roca показва толерантност и не иска да загуби потребител и напълно го разбирам, аз разсъждавам по същия начин и имам същата слабост. Обаче има една граница от която нататък вредите от толерантноста са повече от ползите.
Нумизматиката не ми е основно хоби и нямам кой знае какъв капацитет по темата. Тоест не мога да допринеса особено за този форум. В тази връзка надали съм важен член и няма да е кой знае каква загуба да ме няма.
И желая да попитам - имам ли право да изтрия всичките си мнения и да се махам, че в крайна сметка, когато не ти харесва едно място заради хората в него е по-добре да си тръгнеш отколкото да си тровиш нервите?
Не желая да бъда потребител повече, не смятам, че форума в настоящия момент задоволява моята визия за справедливост и отношения между хората и не искам да ме свързва каквото и да било с тоя олигофрен.
П.С. Ако случайно някой не е разбрал - всички груби думи са относно потребителя stonesour, който аз не познавам, никога не съм виждал и въобще нямам идея какъв е, освен че е рядко противно виртуално създание и не смятам, че трябва да е част от този форум, докато поведението му е такова.